Dagens Næringsliv
Åpne i appen
Åpne
Sprø lammeribbe
Heidi Bjerkan
<p>Heidi Bjerkan</p>
Se mer
▼
Lukk
▲
Øystein Lie
Sprø lammeribbe
-
2.00
stk
lammeribbe
-
salt
-
ristet sort pepper
-
litt timian
-
1.00
l
vann
Ertekrem
-
1.00
pose frosne erter
-
1.00
ss
finhakket mynte
-
100.00
g
smør
-
litt salt
-
ristet sort pepper
-
0.50
stk
grønn chili, finkuttes
-
0.50
dl
vann
Slik gjør du
- Ribben gnis inn med salt, sort pepper og litt timian.
- Legges i en langpanne med 1l vann, og stekes på 160 grader til vannet er fordampet og ribben er deilig og sprø.
- Ta ut ribba når den er ferdig.
Ertekrem
- Ha vann, frosne erter, smør, salt og pepper i en kjele til det koker opp.
- Ha blandingen og mynte i en foodprosessor, og kjør det i 2-3 pulser til det blir en grov masse.
- Tilsett så den finkuttede chilien, og vend det inn i ertekremen.