Oppskrift Heidis enkle Hjertesalat med tacovri Tekst Heidi Bjerkan Kokk Heidi Bjerkan Se mer ▼ Lukk ▲ Kjøkkensjef, Credo i Trondheim Foto Øystein Lie Les artikkelen: – Den er superenkel Oppskrift på hjertesalat med tacovri - + Porsjoner Hjertesalat 12.00 stk hjertesalatblader 150.00 g svineribbe 150.00 g oksehale 1.00 stk rød chili 0.50 stk agurk 2.00 stk gulerøtter 2.00 stk liten rødløk (syltet) 2.00 ss epleeddik 1.00 ss sukker 0.50 ts salt olivenolje koriander rømme Sriracha Slik gjør duSkjær opp gulrøtter, agurk og rødløk i fine skiver.Del opp og stek kjøttet i olivenolje.Sylt grønnsakene til slutt ved å helle epleeddik, sukker og salt over dem. Anrett deretter etter ønske. Les artikkelen: – Den er superenkel Taco Heidi Bjerkan Salat Heidis enkle