Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Heidis enkle

Hjertesalat med tacovri

– Den er superenkel
Oppskrift på hjertesalat med tacovri

Oppskrift på hjertesalat med tacovri

-
+

Hjertesalat

  • 12.00 stk hjertesalatblader
  • 150.00 g svineribbe
  • 150.00 g oksehale
  • 1.00 stk rød chili
  • 0.50 stk agurk
  • 2.00 stk gulerøtter
  • 2.00 stk liten rødløk (syltet)
  • 2.00 ss epleeddik
  • 1.00 ss sukker
  • 0.50 ts salt
  • olivenolje
  • koriander
  • rømme
  • Sriracha

Slik gjør du

  • Skjær opp gulrøtter, agurk og rødløk i fine skiver.
  • Del opp og stek kjøttet i olivenolje.
  • Sylt grønnsakene til slutt ved å helle epleeddik, sukker og salt over dem. Anrett deretter etter ønske.