Dagens Næringsliv
Åpne i appen
Åpne
Coleslaw med yoghurt- og tahinidressing
Sarah Hambro
David B. Torch
Krydderblanding
-
0.75
ts
karve
-
0.5
ts
chiliflak
-
1.25
ts
valmuefrø
-
1
ts
gule valmuefrø
Salat
-
150
g
finsnittet hvit kål
-
150
g
finsnittet rødkål
-
4
stk
gulrøtter, skrellet og grovt revet
-
1
stk
eple, grovt revet eller skåret i tynne staver
Dressing
-
1
stk
sitron (saften)
-
1
ss
extra virgin olivenolje (eller mer)
-
2.5
ss
gresk yoghurt
-
3
ss
tahini
-
1
ts
sukker
-
salt
Slik gjør du
- Støt karvefrøene og chilien fint i en morter eller i en krydderkvern, og bland med koriander og sennepsfrø.
- Bland grønnsakene med krydderblandingen i en stor bolle.
- Pisk yoghurt, tahini, olivenolje, sitronsaft, sukker og salt til en jevn dressing i en liten bolle og bland dressingen godt inn i salaten.