Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Høstmat

Indisk gulrotsalat

Har du en bunt gulrøtter i kjøleskapet, er et godt måltid aldri langt unna

-
+

Indisk gulrotsalat

  • 1 kg gulrøtter
  • 0.5 stk rødløk
  • 2 stk sitroner (saften)
  • 1.5 dl olivenolje
  • 2 ts salt
  • 1 ts sukker
  • 1 klype hvit pepper
  • 3 cm ingefærrot (finhakket)
  • 0.5 ts malt kardemomme
  • 1 håndfull mynteblader

Slik gjør du

  • Skrell gulrøtter og løk og hakk det i kjøkkenmaskinen. Stopp før det blir en mos.
  • Bland alle ingrediensene i dressingen sammen og rør dressingen inn i grønnsakene.
  • Pynt med mynteblader. La helst salaten trekke i en times tid på et kaldt sted før servering.