Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Hverdagsvegetar

Banan- og spinatpannekaker

Gjør plass til bakt grøt og grønne pannekaker på frokostbordet
Oppskrift på pannekaker med banan og spinat av Green Kitchen Stories

Oppskrift på pannekaker med banan og spinat av Green Kitchen Stories

-
+

Amerikanske banan- og spinatpannekaker

  • 1.00 stor banan
  • 2.00 egg
  • 1.00 stor håndfull spinat 
  • 1.00 dl melk ev. havre- eller rismelk
  • 1.00 dl mandelmel
  • 1.00 dl bokhvete
  • 1.00 dl kokos
  • 1.00 ts bakepulver
  • fersk mynte
  • 0.50 ts salt 
  • ferske bringebær
  • gresk yoghurt 
  • lønnesirup

Slik gjør du

Miks banan, egg og spinat i blender til spinaten er helt knust. Tilsett resten av ingrediensene og miks til en tykk røre.

Varm en stekepanne på middels varme, pensle pannen med litt smør eller kokosolje og hell to til tre ss røre per pannekake i stekepannen. Stek i cirka ett minutt, eller til pannekakene har fått litt farge. Snu og stek i ett minutt til.

Server med ferske bær, litt yoghurt og lønnesirup eller honning.