Bær- og fennikelsmoothie med yoghurt og mysli
- 1.00 appelsin skrellet
- 0.50 liten fennikel
- 0.50 moden avocado eller banan for en søtere smoothie
- 150.00 g bringebær, blåbær og bjørnebær
- 1.00 ss raspet ingefær (du kan også bruke tørket, men ikke mer enn halve mengden)
- 2.50 dl havre- eller mandelmelk
- 2.50 dl gresk yoghurt ev. kokos- eller soyayoghurt
- 200.00 g mysli eller granola
Slik gjør du
Skjær appelsin og fennikel i biter og ha i blender sammen med avocado og resten av ingrediensene. Miks på høy hastighet. Juster smaken og tilsett eventuelt mer ingefær.
Fordel myslien i to glass. Hell over yoghurt og til slutt smoothien. Server med skje.
Tips: Frys spinat og andre grønnsaker du får til overs når du lager mat – og bruk dem i smoothies.