Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Hverdagsvegetar

Bær- og fennikelsmoothie

Gjør plass til bakt grøt og grønne pannekaker på frokostbordet
Oppskrift på smoothie med bær og fennikel av Green Kitchen Stories

Oppskrift på smoothie med bær og fennikel av Green Kitchen Stories

-
+

Bær- og fennikelsmoothie med yoghurt og mysli

  • 1.00 appelsin skrellet
  • 0.50 liten fennikel
  • 0.50 moden avocado eller banan for en søtere smoothie
  • 150.00 g bringebær, blåbær og bjørnebær
  • 1.00 ss raspet ingefær (du kan også bruke tørket, men ikke mer enn halve mengden)
  • 2.50 dl havre- eller mandelmelk
  • 2.50 dl gresk yoghurt ev. kokos- eller soyayoghurt
  • 200.00 g mysli eller granola

Slik gjør du

Skjær appelsin og fennikel i biter og ha i blender sammen med avocado og resten av ingrediensene. Miks på høy hastighet. Juster smaken og tilsett eventuelt mer ingefær.

Fordel myslien i to glass. Hell over yoghurt og til slutt smoothien. Server med skje.

Tips: Frys spinat og andre grønnsaker du får til overs når du lager mat – og bruk dem i smoothies.