Bland mel, vann og gjær/surdeig i en stor bolle. Rør rundt i noen minutter og la det stå over natten eller i minst åtte timer.
Dag 2
Ta frem deigen tilsett melet, gjær og elt deigen godt. Tilsett så vann litt og litt i puljer. Når nesten alt vannet er tilsatt, ha i saltet og bland godt. Tilsett resten av vannet og la det bli eltet godt inn i deigen. Ha så deigen i en stor bolle eller en liten dunk smurt godt med olivenolje. La den heve minst én time i romtemperatur godt dekket med klede.
Ha deigen så på en arbeidsbenk med stor overflate og godt med silt melt på benken, og la deigen hvile der i cirka 30 minutter. Forvarm ovnen til 240 grader. Trykk deigen litt flat og form den til et stort rektangel, kutt i passende rektangler etter ønsket størrelse. Ha dem på et bakebrett med bakepapir og la stå i cirka ti minutter. Stek dem så gyllenbrune i cirka 20 minutter, avhengig av størrelse. Legg dem på rist til nedkjøling.