Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Julegranola

Julefrokost
Oppskrift på granola

Oppskrift på granola

-
+

Julegranola

  • 2.50 dl rå mandler
  • 1.50 dl kokosflak
  • 8.00 dl lettkokte havregryn
  • 3.00 ss kokosolje eller rapsolje
  • 2.00 ts kanel
  • 1.00 ts kardemomme
  • 0.50 ts salt
  • 4.00 ss lønnesirup
  • 2.00 dl tørkede tranebær/rosiner

Når havregrynene er gyldne, ha kokos og mandler tilbake i panna, og ha lønnesirup over hele blandingen. Rør godt så alt dekkes, og la det steke i et par minutter, før alt avkjøles på et brett eller bakepapir. Tørkede bær røres inn når blandingen er avkjølt. Oppbevares på tørt, lukket glass.

Julefrokost