Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Kakao med bourbon og appelsin

Gode oppskrifter til påskebålet
Kakao med bourbon og appelsin

Kakao med bourbon og appelsin

-
+

Kakao med bourbon og appelsin

  • 1.5 dl fløte
  • 2.5 dl melk
  • 50 g kokesjokolade
  • 1 klype salt
  • 2 ss sukker
  • 0.5 appelsin (bare skallet)
  • 3 klyper kajenne
  • 8 cl bourbon whiskey
  • 0.5 dl vispet krem
  • 8 stk store isbiter (hvis kakaoen skal drikkes kald)

Slik gjør du:

Varm fløte, melk, appelsinskall og sjokolade til cirka 60 grader. Rør til sjokoladen er oppløst. Plukk ut og kast appelsinskallet.

Drikkes kakaoen varm, blander du bare inn bourbon. Drikkes den kald, avkjøler du den før du har i bourbon og isbiter.

Ha i vispet krem og dryss litt finrevet appelsinskall og kajenne over.