Klassisk champagnecocktail
- 1.00 stk sukkerbit
- 1.50 skvetter Angostura bitters
- 2.00 cl brandy eller konjakk
- sitronskall
Kongsberg 37
- 2.00 cl Lysholm No 52 akevitt
- 2.00 cl sitron
- 2.00 cl vaniljesirup
- appelsinskall
Old Cuban
- 4.00 cl mørk rom
- 2.00 cl sukkerlake
- 2.00 cl limejuice
- 1.00 skvett Angostura bitters
- 9.00 stk mynteblader
A Pear-Fect Year
- 0.25 stk pære
- 1.00 stk liten stilk rosmarin
- 2.00 cl vodka
- 2.00 cl sitronjuice
- 3.00 cl sukkerlake
Bring the Bubbles
- 4.00 cl gin
- 2.00 cl sitron
- 3.00 cl sukkerlake
- 3.00 stk bringebær
- 1.00 stk stjerneanis
Sukkerlake
- 1.00 kg sukker
- 1.00 l vann
Vaniljesirup
- 1.00 stk vaniljestang
- 1.00 l sukkerlake
Klassisk champagnecocktail
- Topp med champagne.
- Dekorer med sitronskall.
Kongsberg 37
- Topp med champagne.
- Dekorer glasset ved å gni litt sitron rundt kanten før du dypper det forsiktig i sukker.
Old Cuban
- Alle ingrediensene shakes og siles over i glasset.
- Topp med prosecco eller cava.
- Dekorer med en myntestilk.
A Pear-Fect Year
- Knus pæren i en shaker.
- Tilsett de andre ingrediensene.
- Topp med crémant.
- Dekorer med rosmarin.
Bring the Bubbles
- Knus bringebærene i en shaker.
- Tilsett de andre ingrediensene.
- Alt shakes og siles.
- Topp med champagne eller prosecco.
- Dekorer med stjerneanis.
Sukkerlake
- Kok opp til sukkeret er oppløst.
Vaniljesirup
- Del vaniljestangen og skrap ut frøene.
- Bland med 1 liter sukkerlake.