Slik gjør du
Start med å fjerne stilker fra bladene. Kok opp en liten kjele med lettsaltet vann. La bladene koke i ca 5 min. Sil dem av og avkjøl dem i vann. Press bladene sammen til en ball og la alt vannet renne av. Hakk bladene i små biter. Brun 1 ss smør i en passende stekepanne eller kasserolle. Ha i sitronsaft og skall slik at bruningen stopper opp. Trekk pannen til side. Ha over 4 ss olivenolje i pannen med sitronsmøret.
Kok opp lettsaltet vann til koking av pasta. Kok pastaen al dente. Mens du venter på at pastaen skal koke ferdig setter du stekepannen på sterk varme og tilsetter bladene. Skru ned varmen og la det surre litt, tilsett litt av pastavannet og la smakene få koke sammen. Når pastaen er ferdig kokt har du den over i pannen og rører godt rundt slik at smakene får trukket godt inn i pastaen. Retten kan gjerne serveres med revet ricotta eller en mild pecorino.