Deig:
- Kjør alt unntatt melet i en blender på full hastighet i ett minutt. Bland væsken med melet i en kjøkkenmaskin. Elt så deigen for hånd. La den hvile kjølig under plastfolie i minst én time.
- Kjevle ut til to–tre millimeters tykkelse i en pastamaskin. Stikk ut sirkler med åtte millimeters diameter.
Brokkolifyll:
- Kutt av kun den øverste busken på toppen av brokkolibukettene slik at du får mange fine granuler som minner om couscous. Riv parmesanen og finkutt de andre grønnsakene.
- Varm solsikkeoljen i en kjele. Ha i løk, ingefær, chili og hvitløk. Sauter forsiktig i ett minutt før du tilsetter brokkolicouscousen. Den er ferdig etter kort tid, når den har fått en fin og dyp grønnfarge.
- Ha over i en beholder, avkjøl, tilsett parmesan og smak til med salt.
Nouc cham-salat:
- Finstrimle brokkolistilken så tynt du kan, bruk mandolin om du har.
- Bland med finkuttet chili, skvis limesaften over, tilsett fiskesaus og sesamolje. Masser godt sammen og la hvile litt før servering.
Slik gjør du:
- Legg en spiseskje av brokkolifyllet i midten av dumpling-deigarkene. Pensle kantene med litt vann og klem dem sammen som en halvmåne med en fin vifte på toppen.
- Damp i en bambussteamer i tre minutter på full kok, eller kok som pasta i lettsaltet vann i cirka ett minutt.
- Serveres med xo-saus og nouc cham-salat.