Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Kokkenes lette

Ceviche av kveite med maischips og avokado

Katla-sjefens oppskrifter på slankemat
Slik lager du ceviche av kveite med maischips og avokado

Slik lager du ceviche av kveite med maischips og avokado

-
+

Ceviche av kveite med maischips og avokado

  • 200 g kveite
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 stk grønn chili
  • 10 stk blader thaibasilikum og koriander
  • 3 ss fiskesaus
  • 2.5 stk lime (saften)

Slik gjør du:

  • Kutt kveite eller annen hvit fisk i små terninger. Kutt hvitløk, grønn chili og urter ganske smått og bland alt sammen i en morter.
  • Tilsett fiskesaus og limejuice så det blir en grønn paste. Bland med fisken og la det stå i fem minutter før du serverer med avokado og maischips.