200ggrønnsaker (f.eks. brokkolibuketter, erter, vårløk, gulrot, sellerirot og champignon)
1dlsolsikkeolje
salt
2sspekingsaus
Slik gjør du:
Finkutt chili, hvitløk og ingefær.
Finstrimle stangsellerien og legg strimlene i vann. Kutt resten av grønnsakene i terninger på én centimeter.
Varm solsikkeolje i en stekepanne, tilsett først grønnsaken som blir raskest gyllen – her soppen. Når den har en fin brunfarge, tilsetter du chili, hvitløk og ingefær, og så egget.
Rot litt rundt i pannen så det blir som en litt skilt eggerøre. Skyv alt til én side og tilsett risen. La den få steke litt før du har i resten av grønnsakene.
Smak til med fiskesaus og salt. Ha en skje med pekingsaus på hver tallerken og klin den utover til hele flaten er dekket. Ha risblandingen oppå og stangselleristrimlene på toppen.