Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Kokkenes lette

Lun bønnesalat med fetaost

Den som skal ned i vekt, må være mett
Slik lager du lun bønnesalat med fetaost

Slik lager du lun bønnesalat med fetaost

-
+

Lun bønnesalat med fetaost

  • 200 g hvite bønner (gjerne en miks av kikerter, hvite bønner, kidneybønner fra go green serien)
  • 1 ss soltørkede tomater
  • 0.25 blomkål
  • 0.5 stk rødløk
  • pak choy, kinakål el bok choy
  • 1 ts solsikkeolje
  • 1 ss sherryeddik
  • 40 g fetaost

Slik gjør du:

  • Sil laken av bønnene i rennende vann. Kutt tomater, løk og kål i tynne strimler/biter.
  • Ha olje i en teflon-stekepanne, ha i finkuttet løk, soltørket tomat og bok choy og la det surre, hell så i bønnene og rør godt.
  • Smak til med salt og pepper, ha i sherryeddik, legg opp på tallerken og del fetaosten i mindre biter på toppen.