Slik gjør du:
- Kok rødbetene møre, skrell dem og kutt i passende skiver.
Honeycomb:
- Ha en brett klart med bakepapir. Ha også en visp klar. Kok vann, sukker og honning til seig karamell, 120 grader. Det skal være gode seige bobler.
- Ha i alt bakepulveret på en gang, visp hardt sammen og sleng det hele på brettet med papir. Det skal svelle og samtidig stivne da det avkjøles.
- Bryt opp da det er kaldt.
Syltet rabarbra:
- Kok opp vann, sukker og eddik og sett til side. Kutt rabarbra i terninger og ha i syltelaken.
Honningvinaigrette:
- Ha i en kopp og bland til alt er oppløst.
- Fordel beteskivene pent på tallerkener. Strø litt maldonsalt på og noen teskjeer honningvinaigrette. Knekk opp biter av honeycomb og legg på betene.
- Ha på litt syltet rabarbra, urter og spiselige blomster.