Lett ganache på mørk sjokolade
- 150.00 g mørk sjokolade med 64% kakaomasse
- 5.00 dl kremfløte
- 60.00 g sukker
Lett ganache på melkesjokolade
- 100.00 g melkesjokolade (helst mellom 30% og 40% kakaomasse)
- 3.00 dl kremfløte
Lett ganache på hvit sjokolade
- 120.00 g hvit sjokolade
- 3.00 dl kremfløte
Lett ganache på blond sjokolade
- 120.00 g blond sjokolade
- 3.00 dl kremfløte
Lett ganachekrem med fire toppinger
Finhakk sjokoladen og smelt den. Kok opp fløte og sukker og tøm halvparten over sjokoladen. Rør det godt sammen med. Tilsett resten av fløten og rør kremen sammen. Sett i kjøleskapet til den blir kald, natten over.
Pisk kremen forsiktig stiv og fyll den i en sprøytepose med stjernetyll. Sprøyt litt sjokoladekrem på en tallerken.
Server med hakkede eller karamelliserte nøtter.
Finhakk sjokoladen og smelt den. Kok opp fløte og sukker og tøm halvparten over sjokoladen. Rør det godt sammen med. Tilsett resten av fløten og rør kremen sammen. Sett i kjøleskapet til den blir kald, natten over.
Pisk kremen forsiktig stiv og fyll den i en sprøytepose med stjernetyll. Sprøyt litt sjokoladekrem på en tallerken.
Server med kirsebær.
Finhakk sjokoladen og smelt den. Kok opp fløte og sukker og tøm halvparten over sjokoladen. Rør det godt sammen. Tilsett resten av fløten og rør kremen sammen. Sett den i kjøleskapet til den blir kald, natten over.
Pisk kremen forsiktig stiv og fyll den i en sprøytepose med stjernetyll. Sprøyt litt sjokoladekrem på en tallerken.
Server med friske og tørkede bringebær og litt lakrispulver.
Finhakk sjokoladen og smelt den. Kok opp fløte og sukker og tøm halvparten over sjokoladen. Rør det godt sammen med. Tilsett resten av fløten og rør kremen sammen. Sett den i kjøleskapet til den blir kald, natten over.
Pisk kremen forsiktig stiv og fyll den i en sprøytepose med stjernetyll. Sprøyt litt sjokoladekrem på en tallerken.
Server med litt finrevet appelsinskall vendt i sukker.