1 kakering, 24 cm i diameter eller 2 på 16 cm i diameter.
Slik gjør du:
- Forvarm stekeovnen til 175 °C.
- Kjør mandler og mel til fint mel i en kjøkkenmaskin.
- Pisk eggehvite og sukker til stiv marengs.
- Vend mandelblandingen inn i marengsen med en slikkepott. Fyll røren i en smurt kakering. Strø kokosmasse på toppen av bunnen.
- Stek bunnen midt i ovnen i cirka 15 minutter. Avkjøl.
- Frisk ananas
- 1 stk. ananas
- Evt. frisk mango
- Slik gjør du:
- Skjær skallet av ananasen og del den i to på langs. Skjær ut kjernen og kast den. Del ananaskjøttet i biter på 2 x 2 cm.
- Ha vaniljekremen på den kalde bunnen. Legg ananasen på kremen.
- Pynt med litt korianderblader.
Tips:
Pensle eventuelt korianderbladene med litt eggehvite og strø dem med sukker før du legger dem til tørk over natten i romtemperatur, så får du kandiserte blader.