Bland sammen krydder og brunt sukker, gni inn oksebringen med krydderet og grill oksebringen ved 95 C i åtte til tolv timer.
Uten grill: Legg den i en ildfast form i ovnen på 105 grader i åtte til tolv timer.
Det som blir av kraft i bunnen av formen, er fint å bruke i sausen.
Skrell sjalottløken.
Sprø løk
Høvle tre av løkene i tynne skiver/ringer på en mandolin, eller kutt ringer av løken så tynt som mulig med en skarp kniv. Varm oljen til 100 grader. Ha i løken og skru opp varmen. Oljen skal holde cirka 185 grader. La løken fritere i oljen til den er gylden, løft den opp med en tresleiv eller hullsleiv og legg den på kjøkkenpapir. Krydre med salt.
Langtidsstekte løk
Legg åtte små, like store sjalottløk i en stekepanne med tre ss solsikkeolje og smør og stek dem på lav varme over lang tid til de er møre. Snu løkene innimellom. Krydre med salt ved servering.
Løkpuré
Grovkutt og stek de siste tre løkene i en vidbunnet kjele med to ss smør til de er gyldne og helt møre. Kjør dem sammen til løkpuré i en blender eller med en stavmikser. Smak til med salt, pepper og litt av sitronsaften.
Bland sammen hoisin-saus og eventuell oksekraft fra stekingen, smak til med sitronsaft, salt og pepper. Pensle hoisin-saus på kjøttet og server.