Slik gjør du:
▶ Riv rugbrødet i mindre biter med en gaffel.
▶ Ha rugsmulene og to ss smør i en stekepanne og stek på middels varme til de er sprø. Sett til side.
▶ Kok potetene med skall og to ss salt i vannet.
▶ Skrell dem etter at de er kokt.
▶ Hell 1/3 av sukkeret i en stekepanne. La det karamellisere seg på middels varme uten omrøring før enda 1/3 av sukkeret helles i. La deretter alt sukkeret smelte og begynne å bli brunt før siste tredjedel helles i.
▶ Skru ned varmen når all karamellen er gylden og vend potetene godt inn i karamellen.
▶ Rør forsiktig om i cirka ti minutter. Ha i to ss smør mot slutten. Krydre med salt og pepper, og hell over to ss sherryeddik og eventuelt malt.
▶ Vend inn rugsmulene ved servering, eller dryss dem over potetene.