Slik gjør du:
▶ Rens ertene ut av belgen og grovhakk dem.
Gnocchi
▶ Skrell mandelpotetene og kok dem i vann. Sil vannet av når potetene er ferdig kokte og nesten går i stykker. Knus dem lett og la dem dampe godt i den varme kjelen, til alt vannet er fordampet og potetene meler seg.
▶ Press den kokte poteten gjennom en grov sikt eller en tamis. Vei opp 300 gram kokt potet, bland i eggeplommer, sikt i potet og hvetemel, salt og revet parmesan.
▶ Lag emner av deigen og rull dem ut i pølser på cirka to cm tykkelse, eventuelt brukt en gnocchiriller i tre.
▶ Kok gnocchiene i lettsaltet vann. De er ferdige når de flyter til toppen.
▶ Om de ikke skal serveres med én gang, kan de avkjøles i isvann, og legges i en boks med litt olivenolje over så de ikke kleber.
▶ Stek deretter gnocchiene i panne på middels varme. Når de er gyldne, tilsettes én ss smør og de kuttede ertene. Server med revet comtè.