Marinade 1
- 2.00 stk rødløk
- 4.00 ss hakket ingefær
- 6.00 ss sennepsolje (eller nøytral olje tilsatt 1 ts. dijonsennep)
- 2.00 ts hvitløkpaste (eller svært finhakket hvitløk)
- 2.00 ts ingefærpaste (eller svært finhakket ingefær)
- 6.00 ss sitronsaft
- 2.00 ss garam masala
- 4.00 ss salt
- 5.00 ts chilipulver
- 1.00 ts lønnesirup (etter smak)
Marinade 2
- 2.00 ss ingefærpaste (eller svært finhakket ingefær)
- 2.00 ss hvitløkpaste (eller svært finhakket hvitløk)
- 300.00 g naturell yoghurt
- 8.00 ss sitronsaft
- salt etter smak
- 1.00 ts revet muskatnøtt
- 1.00 ts kardemomme
- 4.00 ss sennepsolje (eller nøytral olje tilsatt 1 ts. dijonsennep)
- 2.00 ss garam masala
Flytt kjøttet over på et stekebrett og stek i ovn på 200 grader til kjernetemperaturen når 48 grader. Bruk steketermometer. Ta ut og la kjøttet hvile på det varme stekebrettet i fem minutter før servering. Da vil temperaturen stige enda noen grader, og stykket blir perfekt rosa med en kjernetemperatur på rundt 53 grader.