Garam masala-hollandaise
- 150.00 g smør i terninger
- 80.00 g nøttesmør
- 6.00 stk eggeplommer
- 6.00 ss vann
- 3.00 ss sitronsaft
- 1.00 ts salt
- 1.00 ts chilipulver
- 2.00 ts hot madras
- 0.50 ts kumminpulver
- 0.50 ts korianderpulver
- 1.00 stk sjalottløk, finhakket
Softshellkrabbe
- 150.00 g softshellkrabbe (fås kjøpt i asiatiske butikker)
- 100.00 g maisenna
- 2.00 ts chilipulver
- 1.00 l nøytral olje (frityr)
- salt
- sitron
Gulrotsalat
- 300.00 g gulrot
- 0.50 dl soyasaus
- 1.00 dl sitronsaft
- 0.50 dl sesamolje
- 2.00 ts sesamfrø
- 2.00 ts finhakket koriander
- hakkede cashewnøtter til garnityr
Garam masala-hollandaise
- Bland alle ingrediensene og ha dem i en kjele.
- Varm opp på 75 grader i 30 minutter.
Softshellkrabbe
- Bland krydder og maisenna. Ha softshell-krabben i maisennablandingen.
- Friter krabben i olje til den er gyllen. Smak til med salt og sitron.
Gulrotsalat
- Strimle gulrot. Smak til med, soya, sitron, sesamolje, sesamfrø og koriander.
- Anrett salaten med krydderhollandaise og fritert krabbe. Topp med hakkede cashewnøtter.