Alle trenger en ufeilbarlig og enkel oppskrift på pannekaker. Med denne trenger du ikke lete lenger. Det høye eggeinnholdet gjør at røren binder seg utrolig godt og den ene perfekte pannekaken etter den andre forlater pannen med gyldent stekemønster. Ønsker du søtere dessertpannekaker kan du tilsette mer sukker.
Pisk sammen egg og melk. Ha i mel, sukker og salt og pisk til røren er jevn og uten klumper. Rør inn det kalde vannet og til slutt det smeltede smøret. La svelle minst 30 minutter, gjerne over natten hvis mulig.
Varm en god stekepanne (eller to, for fortgang i produksjonen) til den høye enden av middels varme og sjekk at den er varm nok ved å sprute noen dråper vann i pannen - når vannet "danser" er temperaturen riktig. Smelt litt smør i pannen og hell i røre. Snu pannekaken forsiktig når den begynner å boble og ikke lenger er våt i overflaten.