Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Oppskrift

Miso ramen

Oppskrift på ramen

Oppskrift på ramen

-
+

Miso-ramen

  • 1.40 g miso
  • 20.00 ml soyasaus
  • 1.00 ts honning
  • 0.30 ts revet hvitløk
  • 0.30 ts ingefær
  • 0.50 ts hvetesesamfrø
  • sesamolje
  • 80.00 g kjøttdeig
  • Valgfrie grønnsaker: bønnespirer, kål, kinakål, løk

Ramen

Slik gjør du:

1. Rør sammen misosaus, kok i 2-3 minutter.

2. Stek kjøttdeigen i en wok med 1 spiseskje sesamolje. Hell oppi grønnsakene og vann, beregn 3 dl vann til suppe per person.

3. Oppløs misosaus i ramensuppen.

4. Svinefett på toppen av de kokte nudlene og egg som er kokt i 6 minutter, i tillegg til vårløk.