Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Ribbe

Asiatisk coleslaw

Slik lager du asiatisk coleslaw til ribberestene

Slik lager du asiatisk coleslaw til ribberestene

-
+

Asiatisk coleslaw

  • 200 g ribbe
  • 2 ss ristet sesamfrø
  • 4 ss hoisinsaus
  • 1 ts sukker
  • 1 ss fiskesaus
  • 1 ss limesaft
  • 1 ss soyasaus
  • 100 g rødkål
  • 1 stk hvitløksfedd
  • 0.5 stk gulrot
  • 1 stk vårløk
  • 10 stk blader/stilker koriander
  • 1 cm chili

Slik gjør du:

  • Bland sukker, fiskesaus, limesaft og soya i en bolle så sukkeret løser seg opp.
  • Finsnitte kål, gulrot vårløk, chili og koriander. Vend dette i sausen og la det stå i fem minutter før den spises. Kan ligge over natten også.
  • Ribben skjæres i skiver på én cm. Kan spises kald, men blir kanskje enda bedre med en rask steking i tørr panne.
  • Sprinkle hoisinsaus på toppen.