Slik gjør du det:
- Skrell appelsinen med en liten, skarp kniv slik at alt av skall og hvitt er borte. Skjær ut alle appelsinbåtene mellom skilleveggene. La filetene renne av seg i en sil.
- Skvis appelsinkjernene slik at du får ut ½ desiliter juice til eggedosisen. Ha eggeplommer, juice, hvitvin og sukker i en metallbolle. Sett bollen oppå en kjele med kokende vann, la vannet koke mens du pisker eggedosisen kontinuerlig til den tykner på rundt 65–70 grader. Sett bollen ut i snøen for rask avkjøling mens du pisker den kald.
- Visp kremen luftig og bland inn i den kalde eggedosisen rett før servering.
- Legg to innpakkede Kvikklunch på gulvet, hopp på sjokoladene ti ganger til du får kvikkcrunch.
- Legg appelsinfiletene i en skål. Øs eggedosisen over og brenn av overflaten med en skibrenner. Direkte flamme vil fort svi toppen; ta det rolig så eggedosisen blir litt varm. Dryss kvikkcrunch rundt kanten.