Rødkålsalat
- 2-3 never grønn eller rød lsalat
- 1/4 rødkålhode
- 1-2 vårløk
- 1-2 eple
- 1-2 dl tørkede tranebær
- 1-2 dl hasselnøtter
- 2 dl kokt quinoa eller byggryn
Cashewdressing
- 2.50 dl usaltede cashewnøtter
- 2.00 dl varmt vann
- 4.00 ss ferskpresset sitronsaft
- 2.00 ss olivenolje
- 2.00 stk hvitløksfedd
- 2.00 ts hvit miso
- 2.00 ts dijonsennep
- 1.00 ts løkpulver
- 1.00 stk liten klype salt
- 2.00 ss finhakket rosmarin
- 2.00 ss finhakket timian
Kutt eplet i skiver på ca 0.5 cm,. Finsnitt vårløken, og ha alt oppi bollen sammen med quinoa. Ha over hasselnøtter og tørkede tranbær til slutt.