Slik gjør du
- Stek eggene i stekepanne, slik du selv foretrekker det. For eksempel speilegg med «sunny side up».
- Pensle brødskivene med romtemperert smør på den ene siden (den som skal grilles).
- Snu brødskivene og legg på to skiver Jarlsberg-ost.
- Spre den karamelliserte løken over skivene.
- Kutt vårløken og dryss den over.
- Legg på speilegg og to skiver Jarlsberg-ost.
- Legg sammen brødskivene og grill sandwichen i pressgrill eller grillpanne i 3-4 minutter.
- Hvis du ikke har pressgrill: Stek sandwichene på medium varme i en stekepanne med smør til de er gyldne på begge sider. Hvis du ønsker det, kan du avslutte med å varme sandwichene i ovnen i 180 grader i 2 minutter.
Karamellisert løk
- Kutt løken i skiver og ha den i en kjele.
- Tilsett 1 dl solsikkeolje og 2 ss smør.
- Rør litt og la det surre på medium varme til løken får en gyllen farge.
- Smak til med litt hvitvinseddik og salt.