Slik gjør du
- Pensle brødskivene med romtemperert smør på den ene siden (den som skal grilles).
- Snu brødskivene og legg på fire skiver Norvegia-ost.
- Skjær avokadoene i skiver og spre dem utover.
- Dryss maldonsalt og nykvernet pepper over avokadoen.
- På den andre brødskiven sprer du den syltede rødløken utover.
- Kutt mozzarella og fordel jevnt utover.
- Legg sammen brødskivene og grill sandwichen i pressgrill eller grillpanne i 3-4 minutter.
- Hvis du ikke har pressgrill: Stek sandwichene på medium varme i en stekepanne med smør til de er gyldne på begge sider. Hvis du ønsker det, kan du avslutte med å varme sandwichene i ovnen i 180 grader i 2 minutter.
Syltet rødløk
- Bland hvitvinseddik, salt og sukker i en kjele og kok det opp.
- Når sukkeret er oppløst, heller du over 2 dl kaldt vann.
- Skrell rødløkene, del dem i to og kutt i passe tynne skiver.
- Legg løken i et norgesglass og hell over lake (den skal dekke løken). La den stå i noen timer (helst over natten).