Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Sandwich på grillen

Grillet sandwich med fennikelsalami og mozzarella

– Toast er mye mer enn kokt skinke og smeltet ost
Oppskrift på grillet sandwich med fennikelsalami og mozzarella

Oppskrift på grillet sandwich med fennikelsalami og mozzarella

-
+

Grillet sandwich med fennikelsalami og mozzarella

  • 8.00 stk skiver brød av ønsket type
  • 16.00 stk skiver Norvegia-ost
  • 8.00 stk skiver italiensk salami (gjerne med fennikel)
  • 100.00 g revet parmesan
  • 2.00 stk mozzarella
  • maldonsalt
  • pepper
  • saltet smør (til pensling)

Slik gjør du

  • Pensle brødskivene med romtemperert smør på den ene siden (den som skal grilles).
  • Snu brødskivene og legg på fire skiver Norvegia-ost.
  • Legg på to skiver salami og dryss parmesan over.
  • Skjær mozzarella i skiver og fordel utover. Dryss maldonsalt og nykvernet pepper over.
  • Legg sammen brødskivene og grill sandwichen i pressgrill eller grillpanne i 3-4 minutter.
  • Hvis du ikke har pressgrill: Stek sandwichene på medium varme i en stekepanne med smør til de er gyldne på begge sider. Hvis du ønsker det, kan du avslutte med å varme sandwichene i ovnen i 180 grader i 2 minutter.