Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Sauseskolen

Bacon og løk-vinaigrette

- En enkel saus som alle kan lage
Bacon og løk-vinaigrette passer perfekt til skrei eller andre typer hvit fisk.

Bacon og løk-vinaigrette passer perfekt til skrei eller andre typer hvit fisk.

-
+

Bacon og løk-vinaigrette

  • 250.00 g bacon, kuttes i terninger
  • 3.00 ss solsikkeolje/rapsolje
  • 4.00 stk sjalottløk i tynne ringer
  • 2.00 ss kapers
  • 2.00 ss olivenolje
  • 2.00 ss balsamicoeddik eller sherryeddik
  • 1.00 ss hakket gressløk

Slik gjør du:

  • Sett ovnen på 220 grader.
  • Ha solsikkeoljen og baconterninger i en ildfast form. Stek i ovnen i 10-15 minutter.
  • Tilsett så sjalottløken og sett så formen inn igjen i 7-10 minutter slik at løken blir mør.
  • Ta ut formen og tilsett resten av ingrediensene. Serveres med stekt skrei, eller andre typer hvit fisk.


Les også:
 er godt til laksen