SLIK GJØR DU
Finhakk sjokoladen. Kok opp fløten med sukker og glukose og hell over. Rør til en glatt masse. Start med å røre i midten av bollen i små sirkler med en slikkepott. Dersom du ikke får massen glatt og smidig, kjør den medstavmikser/matprosessor.
Avkjøl massen til den er fingervarm. Rør inn romtemperert smør og likør. Tøm massen i en form med bakepapir slik at den blir 1/2 cm tykk.
Sett til avkjøling natten over i 12–16 ºC. Ta massen ut av formen og kutt den i firkanter på 2 x 2 cm med skarp kniv. Varm kniven litt i varmt vann og tørk den, så er det enklere å kutte.
Dypp firkantene i smeltet mørk sjokolade og sett dem på et bakepapir. Pynt med en mandel. Sett konfekten noen minutter i kjøleskapet til den stivner. Ta den så ut av kjøleskapet og sett den i romtemperatur.