Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Sommermat

Ruccolapesto

Spis og stup
Oppskrift på pesto med ruccola

Oppskrift på pesto med ruccola

-
+

Ruccolapesto

  • 200.00 g ruccola
  • 50.00 g persille
  • 50.00 g basilikum
  • 100.00 g revet lagret parmesan
  • 0.50 dl pinjekjerner og/eller cashewnøtter
  • 1.00 ts salt
  • 6.00 stk kverndrag svart pepper
  • 1.60 dl olivenolje
  • 2.00 stk kløfter hvitløk
  • saft fra en båt sitron

Bland sammen ruccola, basilikum og persille.  Riv i hvitløken og tilsætt nøtterne. Miks i en blender eller evt morter, tilsett oljen i en tynn stråle under miksing. Rør i parmesan og smak til med salt, pepper og sitron.

Spis og stup