Dagens Næringsliv
Åpne i appen
Åpne
Maisstuing
Angela Taliaferro
Tommy Andresen
Maisstuing
-
0.25
stk
hakket løk
-
3.00
stk
bokser mais, inkludert boksvannet
-
1.00
ss
kremost
-
1.00
klype salt
-
1.00
klype pepper
-
1.00
skvett Tabasco eller annen chilisaus
-
0.50
dl
kremfløte
-
0.50
dl
vann
Slik gjør du
- Fres løken i litt smør eller olje i en liten gryte.
- Tilsett 1 boks mais og vannet som er i boksen, pluss vannet fra de to andre maisboksene.
- Tilsett kremost, salt, pepper, Tabasco eller annen chilisaus, kremfløte og vann. Kok forsiktig opp over lav varme.
- Når blandingen har kokt opp, tar du den av varmen og moser den med en stavmikser.
- Tilsett så resten av maisen, sett tilbake på varmen – når den er varm, er den ferdig.