Fargerik bønnesalat
- 180 g Kokte, svarte bønner
- 0.5 stk Rødløk
- 0.5 stk Rød paprika
- 0.5 stk Gul paprika
- 0.5 stk Grønn paprika
- 0.5 stk Avokado
- 50 g Fetaost
- En håndfull fersk koriander
Chilidressing
- 1 stk Rød chili
- 0.5 ts Malt spisskummen
- 0.5 ss Sukker
- 0.25 ts Salt
- Svart pepper
- 1 ss Limesaft
- 2 ss Olivenolje
Denne salaten smaker like godt dagen derpå.
Slik gjør du
- Skrell løken og skjær stilken og de hvite ribbene av paprikaen. Skjær løk og paprika i små terninger.
- Del avokadoen i to, skrell den ene halvparten i to og skjær den i tynne skiver.
- Smuldre fetaosten med fingrene og hakk korianderbladene. Bland alt sammen.
- Løk, paprika og bønner kan godt få en runde i stekepannen for å gjøre salaten til en varmrett. Server med ris eller tacolefser og topp med ost, avokado og koriander.
Chilidressing
- Finhakk chilien og bland alle ingrediensene sammen.
- Hell over salaten og bland godt.