Selve kjøttfarsen lages hjemme før du drar på tur.
Rist krydderet i en tørr panne og knus det deretter i en morter. Bland det inn i lammekjøttet sammen med finhakket hvitløk, salt og potetmel. Vend så inn ett egg.
Ta en liten bit av farsen, stek den i litt smør og smak om den er salt nok.
Ha kjøttet i en frysepose og pakk den med på tur.
Vel fremme fyrer du opp primusen og rister hamburgerbrødet raskt i tørr panne. Deretter deler du opp kjøttet i to like store burgere og steker de med litt olivenolje til gjennomstekt.
Smør yoghurtdressingen på hver halvdel av hamburgerbrødet og legg over fennikel, rødløk, babyspinat og selve burgeren.
Topping til lammeburger
Før du drar på tur, kutter du fennikel og rødløk i tynne skiver og tar med ønsket mengde i en liten matboks sammen med babyspinat.
Ha gresk yoghurt i en arbeidsbolle og bland inn finhakket hvitløk, mynte og rosmarin samt zest fra en halv sitron. Smak til med salt og pepper og ha dressingen over i en egnet beholder.