Slik gjør du
- Pisk de kokte og rå eggeplommene, smøret og sukkeret godt sammen i en kjøkkenmaskin.
- Rør inn sukkeret og melet til slutt.
- Bruk en sprøytepose med tyll på én centimeter i diameter og sprøyt pølser av massen.
- Pensle pølsene med egg og strø på perlesukker.
- Del opp pølsene i lengder på cirka ti centimeter og form til en krans.
- Stek på 180 °C i ti til tolv minutter, til de blir lett gylne.
Sverres vri
- Lag den klassiske deigen, men tilsett skallet og saften fra 1/2 sitron sammen med eggeplommene.
- Bruk en sprøytepose med tyll på én centimeter og sprøyt pølser av massen.
- Pensle pølsene med egg og strø på perlesukker og hakkede pistasjnøtter.
- Del opp pølsene i lengder på cirka ti centimeter og form til en dråpe.
- Stek på 180 °C i ti til tolv minutter, til de blir lett gylne.