Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Sverre & sjokoladefabrikken

Kald sjokolade med kanel og Grand Marnier

Rørende godt
Kald sjokolade med kanel og Grand Marnier av Sverre Sætre

Kald sjokolade med kanel og Grand Marnier av Sverre Sætre

-
+

Kald sjokolade med kanel og Grand Marnier

  • 100.00 g mørk sjokolade (66 prosent kakaomasse)
  • 2.00 dl H-melk
  • 1.00 bit appelsinskall (4x4 cm, bare det gule)
  • 2.00 ss vaniljeis
  • 2.00 ss Grand Marnier

Finhakk sjokoladen. Kok opp melken og appelsinskallet. La trekke litt.

Ta ut appelsinskallet og tøm melken over sjokoladen, litt etter litt mens du rører.

Rør drikken godt sammen og la den avkjøles.

Kjør drikken i hurtigmikser sammen med vaniljeis og Grand Marnier. Hell den i glass fylt opp med isbiter.