Nok til cirka 60 biter
Finhakk sjokoladen. Kok opp kremfløten med sukker og glukose og tøm den over den finhakkede sjokoladen. Rør til du får en glatt masse. Start med å røre i midten av bollen i små sirkler med en slikkepott. Dersom du ikke får massen glatt og smidig, kan du med fordel kjøre den litt med stavmikser eller i food processor.
Avkjøl massen til 34 ºC. Rør inn romtemperert smør og likør. Tøm massen i en form med bakepapir slik at den blir 1/2 centimeter tykk.
Sett massen til avkjøling natten over ved temperatur på 12–16 ºC. Ta massen ut av formen og kutt den i firkanter på 2,5 x 2,5 centimeter med en skarp kniv. Varm kniven litt i varmt vann og tørk den, så er det enklere å kutte konfekten.
Dypp firkantene i temperert mørk sjokolade og sett dem på et bakepapir. Legg på pynt – for eksempel syltet ingefær, nøtter, tørket aprikos. Sett konfekten ett minutt i kjøleskapet. Ta den så ut av kjøleskapet og sett den i romtemperatur til den stivner.