Tapiocaperler
- 1.00 dl tapiocaperler
- 1.00 stk hvitløk
- 1.00 stk liten ingefærrot
- 2.00 dl soyasaus
Suppen
- 1.00 l kyllingkraft
- 2.00 ss østerssaus
- 2.00 ss light soy
- pandanusblad
- 20.00 g palmesukker
- 2.00 stk stjerneanis
- 1.00 stk andebryst
- 0.50 bunt vårløk
- 1.00 stk liten neve koriander
- stekt hvitløk
- litt sesamolje
Slik gjør du:
Tapiocaperler
- Start med å koke tapiokaperlene i en stor kjele med rikelig vann til de blir gjennomsiktige. Sil og skyll i kaldt vann.
- Del en hvitløk og en liten ingefærrot i skiver, legg de i 2 dl soyasaus og 2 dl vann.
- Legg tapiokaperlene i dette og la de få trekke til seg smak.
Suppen
- Kok opp kraften og ha i østerssaus, soyasaus, pandanusblad, stjerneanis og palmesukker. La det trekke i 15 minutter og sil.
- Server suppen glovarm med tapiocaperler, tynne skiver andebryst, vårløk og koriander.
- Dryss over litt ristet hvitløk og noen dråper sesamolje.