Kamskjell med svin
- 4.00 stk kamskjell
- 2.00 ss syrlig mango (i små terninger)
- 2.00 ss granateple
- 4.00 stk limeblader (i tynne strimler)
- litt koriander
Grønn chilisaus
- 2.00 stk grønne tomater
- 1.00 stk grønn chili uten frø
- 2.00 stk grønne bird's eye chili uten frø
- 0.50 stk sitrongress
- 0.50 stk sjalottløk
- 4.00 stk koriander med stilk
- 2.00 ss fiskesaus
- 0.25 ts salt
- 1.00 ts sukker
Søtt svinekjøtt
- 1.00 stk liten bit ribbe
- 1.00 ss maltose
- 1.00 ss fiskesaus
- 1.00 ss palmesukker
Slik gjør du:
Grønn chilisaus
- Bland alt og kjør i mikser
Søtt svinekjøtt
- Kutt svineribben i små biter og friter dem sprø. Legg på et absorberende papir.
- Kok opp palmesukker, maltose og fiskesaus. Når det er blitt en sirup, ha i ribbebitene, slik at de blir glasert.
- Stek kamskjellene på én side og server med litt søt ribbe, granateple, syrlig mango og grønn chilisaus.
- Pynt med limeblader og koriander til slutt.