Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Thaiskolen

Kongekrabbe, Puu op mapraow

Oppskrift på kongekrabbe

Oppskrift på kongekrabbe

-
+

Puu op mapraow

  • 16.00 stk ledd av kongekrabbeklør

Kryddersmør

  • 2.00 stk hele chili
  • 2.00 stk sitrongress
  • 50.00 g ingefær
  • 1.00 stk hvitløksfedd
  • 1.50 dl kokosjomfruolje
  • 0.50 ts salt
  • 1.00 ss soyasaus
  • 2.00 stk limeblader

Slik gjør du:

  • Knus chili, sitrongress, ingefær og hvitløk i en hurtigmikser med kokosjomfruolje, salt og soyasaus. Vanlig kokosolje kan også brukes, men kokosjomfruolje, som kjøpes i helsekostbutikker, smaker betraktelig bedre.
  • Finhakk limebladene og ha dem i til slutt.
  • Del krabbeklørne på langs. Pensle med kryddersmør. Gratiner eller legg på grillen.