Muu ping
- 500.00 g svinenakke eller ribbe
Marinade
- 1.00 ts chilipulver
- 1.00 stilk sitrongress
- 2.00 stk hvitløksfedd
- 3.00 stk korianderrøtter
- 5.00 ss soyasaus
- 1.00 ts sukker
Spicy chilisaus
- 2.00 ts ristet, knust jasminris
- 2.00 ts chilipulver
- 2.00 ss fiskesaus
- 4.00 ss soyasaus
- 1.00 ts sukker
- 6.00 ss limejuice
- salt
- 1.00 ss finhakket sjalottløk
- 2.00 ss finhakket koriander
Slik gjør du:
Marinade
- Knus sitrongress, hvitløk, chilipulver og korianderrot. Bland inn soyasaus og sukker.
- Kutt kjøttet i passende biter og vend det i marinaden. Stikk kjøttet på spyd og grill det.
Spicy chilisaus
- Rist risen i en tørr, varm panne til den er gyllen, og gjør det samme med chilipulveret. Knus risen til pulver i en morter. Tilsett chilipulveret, limejuice, salt, sukker og fiskesaus.
- Ha i sjalottløk og koriander og server ved siden av spydene.