Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Treningsmat

Kesampannacotta med bær og hvit sjokolade

Oppskrift på sunn og mager pannacotta med hvit sjokolade

Oppskrift på sunn og mager pannacotta med hvit sjokolade

-
+

Kesampannacotta med bær og hvit sjokolade

  • 1.00 stk Plate gelatin
  • 50.00 g Matfløte
  • 5.00 stk Kardemommefrø
  • 250.00 g Kesam
  • 4.00 ss Valgfri müsli
  • 0.50 ss Honning
  • 1.00 dl Blåbær
  • 1.00 dl Tindvedbær
  • 1.00 dl Bringebær
  • 0.50 stk Zesten av en sitron
  • 20.00 g Hvit sjokolade

Varier gjerne toppingen og prøv gjerne ulike smakstilsetninger som sitrus, kanel etc.

Slik gjør du:

  • Bløtlegg gelatinarket i kaldt vann i fem minutter.
  • Varm opp fløten til kokepunktet sammen med kardemommefrøene.
  • Ta det av varmen og la det trekke i noen minutter. Sil av.
  • Klem vannet av gelatingarket før du rører det inn i blandingen. Tilsett kesamen.
  • Hell blandingen i porsjonsglass og la det stå i kjøleskapet i minst 30 minutter.
  • Stek müslien sammen med honningen kjapt i en stekepanne på middels varme. Den skal bli karamellisert.
  • Bland bærene i en skål med revet sitronskall.
  • Legg bærblandingen på kesampannacottaen, ha på müslien og topp med revet hvit sjokolade.