Ferske vårruller med kylling og chili
- 10.00 rispapir
- 2.00 kyllingbryst
- 4.00 røde chilli
- 2.00 skrellede gulrøtter
- 300.00 g reddik
- 1.00 bunt vårløk
- 1.00 bunt koriander
- 0.50 isbergsalat-hode
- 2.00 lime
- 4.00 stk Hele røde chili
Dipp
- 1.00 dl fiskesaus
- 1.00 dl rødvinseddik
- 2.00 ss honning
- 1.00 ss hakket mynte
Slik gjør du
Stek kyllingbryst gyldenbrune i en panne og avslutt i ovnen på 160 grader i 15 minutter til de er gjennomstekte. Avkjøl og skjær i tynne skiver på langs.
Strimle gulrot, reddik, chili, isbergsalat og vårløk tynt. Del limen i to og stek i 30 sekunder i tørr panne.
Legg rispapir i lunkent vann i cirka tre minutter til de er myke. Plasser rispapiret på en benk og legg i kylling, grønnsaker og urter, press saft av den stekte limen over og rull sammen.
Bland alt til dippen og server ved siden.
Tips!
Del limen i to og stek den i tørr panne. Da får den en ristet og saftig karakter og en dyp sødmefull smak.