Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Treningsmat

Ferske vårruller med kylling og chili

Oppskrift på ferske vårruller med kylling og chili

Oppskrift på ferske vårruller med kylling og chili

-
+

Ferske vårruller med kylling og chili

  • 10.00 rispapir
  • 2.00 kyllingbryst
  • 4.00 røde chilli
  • 2.00 skrellede gulrøtter
  • 300.00 g reddik
  • 1.00 bunt vårløk
  • 1.00 bunt koriander
  • 0.50 isbergsalat-hode
  • 2.00 lime
  • 4.00 stk Hele røde chili

Dipp

  • 1.00 dl fiskesaus
  • 1.00 dl rødvinseddik
  • 2.00 ss honning
  • 1.00 ss hakket mynte

Slik gjør du

Stek kyllingbryst gyldenbrune i en panne og avslutt i ovnen på 160 grader i 15 minutter til de er gjennomstekte. Avkjøl og skjær i tynne skiver på langs.

Strimle gulrot, reddik, chili, isbergsalat og vårløk tynt. Del limen i to og stek i 30 sekunder i tørr panne.

Legg rispapir i lunkent vann i cirka tre minutter til de er myke. Plasser rispapiret på en benk og legg i kylling, grønnsaker og urter, press saft av den stekte limen over og rull sammen.

Bland alt til dippen og server ved siden.


Tips!
Del limen i to og stek den i tørr panne. Da får den en ristet og saftig karakter og en dyp sødmefull smak.