Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Treningsmat

Torsk med parmaskinke og fennikel

Torsk med parmaskinke og fennikel

Torsk med parmaskinke og fennikel

-
+

Toskemiddag

  • 400.00 g fersk torsk (beregn 200 gr per person)
  • 4.00 stk skiver parmaskinke
  • 2.00 stk fennikel
  • 1.00 stk purre
  • 12.00 stk cherrytomater

Torsk med skinke


1. Forvarm ovnen til 200 grader.
2. Del torsken i porsjonsstørrelser, surr to skiver parmaskinke (eller annen spekeskinke) rundt stykkene. Legg dem i en ildfast form.
3. Skjær purre i biter og fennikel i båter, legg det sammen med torsken i formen. Dryss litt fersk pepper over retten.
4. Stek i 15-20 minutter. Sjekk at fisken er gjennomstekt og at spekeskinken har fått en gyllen farge. Du trenger ikke mer krydder enn dette.  

Se viner som passer til:

Fisk i Vindatabasen