Hjemmelaget mysli med nøtter og bær
- 5.00 dl havregryn
- 5.00 dl rugflak
- 2.00 dl solsikkefrø
- 1.00 dl hele linfrø
- 2.00 dl tørkede kokosflak
- 1.00 dl tørket aprikos
- 2.00 dl rosiner
- 200.00 g nøtter og mandler, som for eksempel valnøtter, paranøtter og hasselnøtter
- 0.50 dl nøytral olje
- 4.00 ss flytende honning
- 2.00 dl vann
Slik gjør du
Sett ovnen på 225 grader. Bland alle tørre ingredienser og hell dem i en smurt langpanne. Bland olje, honning og vann og hell over den tørre blandingen. Rør så det danner seg små klumper. Sett i ovnen i cirka 20 minutter og pass på at myslien ikke blir brent. Den skal få farge og bli sprø. Oppbevar helst mørkt, i et stort glass eller i en lufttett boks.