Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Treningsmat

Kremet fullkornspasta med grønnkål og skinke

Oppskrift på kremet fullkornspasta med grønnkål og skinke av Jonas Lundgren
-
+

Ingredienser

  • 400.00 g grovhakket grønnkål
  • 150.00 g strimlet, røkt skinke
  • 2.50 dl matfløte
  • 1.00 ss smør
  • 3.00 dl grønnsaksbuljong
  • salt og pepper
  • penne fullkornspasta

Slik gjør du

Vask kålen og la den renne av seg i et dørslag. Tilsett smør i en gryte og still platen på medium varme. Legg grønnkålen i og fres den under omrøring i noen minutter. Ha i strimlet skinke og fres ytterligere et par minutter.

Tilsett fløte og buljong. La røren putre på svak varme i fem minutter. Imens koker du pastaen. Server og nyt et måltid rikt på vitamin og jern.