Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Treningsmat

Kremet fullkornspasta med grønnkål og skinke

Oppskrift på kremet fullkornspasta med grønnkål og skinke av Jonas Lundgren

Oppskrift på kremet fullkornspasta med grønnkål og skinke av Jonas Lundgren

-
+

Ingredienser

  • 400.00 g grovhakket grønnkål
  • 150.00 g strimlet, røkt skinke
  • 2.50 dl matfløte
  • 1.00 ss smør
  • 3.00 dl grønnsaksbuljong
  • salt og pepper
  • penne fullkornspasta

Slik gjør du

Vask kålen og la den renne av seg i et dørslag. Tilsett smør i en gryte og still platen på medium varme. Legg grønnkålen i og fres den under omrøring i noen minutter. Ha i strimlet skinke og fres ytterligere et par minutter.

Tilsett fløte og buljong. La røren putre på svak varme i fem minutter. Imens koker du pastaen. Server og nyt et måltid rikt på vitamin og jern.