Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Treningsmat

Spinatsuppe med nykokt egg og sprøtt bacon

Oppskrift på spinatsuppe med nykokt egg og sprøtt bacon av Jonas Lundgren.

Oppskrift på spinatsuppe med nykokt egg og sprøtt bacon av Jonas Lundgren.

-
+

Ingredienser

  • 200.00 g spinat
  • 4.00 egg
  • 4.00 dl matfløte
  • 2.00 vårløk
  • 100.00 g bacon
  • hvitvinseddik
  • 2.00 dl krutonger
  • salt
  • pepper

Slik gjør du

Kok opp matfløte, ha i spinat og miks med stavmikser til kremet konsistens. Smak til med salt, pepper og hvitvinseddik. Stek bacon i én centimeter store biter til det blir sprøtt. Kok egg i seks og et halvt minutt, fjern skall og legg over i en skål. Hell over den varme suppen. Topp med bacon og finsnittet vårløk.